Naar Maastricht
Door: Marc en Ingrid
Blijf op de hoogte en volg Marc en Ingrid
09 Augustus 2024 | Nederland, Maastricht
Vrijdag 9 augustus 2024 naar Maastricht.
Na weer een prima ontbijt om 08.00 uur op de fiets.
Komoot geeft aan; gemiddelde route, en warempel de eerste 20 km gaan ons voor de wind, geweldig fietspad, door de prachtige bossen en lichtjes berg af.
Jammer dat we dit fietspad moeten verlaten en we slingeren van dorpje naar dorpje met de nodige kleine klimmetjes.
We zien onderweg mais en veeteelt.
Net voor de middag in de Voerstreek gearriveerd, ah ja, das heuvelachtig, weer kleine klimmetjes met de wind voor het eerst tegen maar het is goed te doen.
We hebben gekozen via Eijsden Maastricht binnen te rijden om aan de goede kant van de Maas te blijven zodat we direct naar ons hotel kunnen.
Aangemeld, maar geen Verschueren en co op de lijst!!!!! Huh??
We hebben een bevestiging van boeken en terwijl we het zoeken komt er toch een update op de pc die alles corrigeert.
Waar mogen de fietsen???? Geen plaats voor, parkeren op het centraal station waar een bewaakte stalling is. Oké, geen andere keuze dus de paardjes staan geparkeerd. Daarna de stad in, mijn god, wat een drukte!!! Eenvoudige maaltijd gebruikt, nog een terras erachter aan en terug naar het hotel waar we morgen pas om 09.00 kunnen ontbijten, moeten we nog uitslapen ook!
Mooie en rustige hotelkamer, om er te geraken was weer een uitdaging, met al die tassen een viertal smalle trappen op! Wat doen we toch.
Al met al weer een mooie dag, genoten van de mooie natuur en op naar morgen.
09 Augustus 2024 - 19:00
Linda:
auw, die knieën ih, na al dat fietsen en dan nog die trappen op. oei, oei. Maar wat zie ik? poffertjes als beloning mmm
09 Augustus 2024 - 19:02
Fredy En Christine :
Ja, trappen en fietstassen, geen geslaagde combinatie! Geniet verder van de tocht.
09 Augustus 2024 - 19:38
Marina:
Wel weer een behoorlijke afstand gefietst en dan wat schermutselingen in het hotel maar alles weer goed gekomen. Het begint weer al stilletjes naar thuis te ruiken. Wederom succes morgen.
Groetjes van ons.
09 Augustus 2024 - 19:46
Mariëlla:
Weer een mooi stuk gefietst. Wel laat ontbijten. Maar gelukkig nog niet te heet morgen. Geniet van de laatste loodjes
09 Augustus 2024 - 23:17
Daan :
Die poffertjes zien er heerlijk uit [e-1f60b] slaap morgen maar lekker uit mag ook wel is heeee
Groetjes Daan
10 Augustus 2024 - 09:16
Thea:
He loop weer dagje achter hé,
had dat hotel geen lift???of is dat vanwege de tassen niet te doen?
Wat zagen die poffertjes er heerlijk uit,ook zeker dik verdiend.
zo te zien aan de tijd zijn jullie nu aan het ontbijten,wel laat hè voor jullie.
smakelijk.
en voor vandaag weer een gezellige fietsdag.
hoeveel km hebben jullie al gefietst?
en hoeveel moeten jullie er nog?
10 Augustus 2024 - 18:46
Mariëtte Verschueren-Weemaes:
Jullie niet bekend in jullie hotel! Sjonge jonge. Slecht boekhouding.
Even bijna dikke pech.
Geniet van de vakantie.
11 Augustus 2024 - 09:10
Linda V:
Maastricht is wel suuuuuperrleuk! De drukte kan dan ineens een verrassing zijn na al die dagen fietsen in de rustige natuur en de koeien naast je.
En dat ontbijt om 9.00 uur, wie doet dat nou he.. whahaha